لیست اختراعات شكيبا كيانياني
به منظور ارائه روشي براي جايگزيني چربي با ژل آلوئه ورا در سوسيس آلماني، محصول مطابق با فرمول متداول كارخانجات تهيه و ژل آلوئه ورا به عنوان جايگزين چربي به فرمولاسيون سوسيس افزوده مي شود. چربي نقش مهمي در تامين انرژي مورد نياز بدن و ويتامين هاي محلول در آن دارد، همچنين به دليل اينكه بر خصوصيات تكنولوژيكي محصول موثر است، در محصولات گوشتي استفاده مي شود. اما چربي حيواني حاوي اسيد چرب اشباع و كلسترول بالا است كه مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت و سرطان را افزايش دهد. به همين علت صنعت گوشت به سمت توليد محصولات كم چرب سوق يافته و تلاش شده است اين كاهش چربي حداقل تاثير را بر بافت، عطر و طعم محصولات بگذارد. از آنجايي كه كاهش چربي باعث مي شود بافت محصول خشك و سفت و پذيرش آن توسط مشتري كمتر گردد، مي توان از پلي ساكاريد ها به عنوان جايگزين چربي استفاده كرد. ژل¬آلوئه ورا يك تركيب پلي ساكاريدي است كه مي¬تواند جايگزين مناسبي براي چربي موجود در فرمولاسيون سوسيس باشد. نتايج نشان داد طي جايگزيني ژل آلوئه ورا با چربي مقدار كالري سوسيس ها تا حدود 80 درصد كاهش يافت. همچنين نمونه هاي سوسيس تهيه شده ضمن برخورداري از خصوصيات تكنولوژيكي مناسب، مشتري پسندي قابل قبولي نيز داشتند.
موارد یافت شده: 1